Girly Mondriaan

Professioneel schilder- en decoratiewerk en kleur- en interieuradvies

Girly Mondriaan

22 juli 2018 Titou schilder decorateur kleur- en interieurdviseur 0

Titou is niet bang voor een kleurtje. Ook als je niet kunt kiezen is er een oplossing. Deze kleine woonkamer is kleurrijk gepimpt in de kleuren ijsblauw, roze, creme en wit. Voor iedereen in het gezin een kleurtje in Mondriaan stijl. Het was even zoeken naar de juiste balans maar het resultaat mag er zijn. Juist kleine ruimtes lijken ruimer door gebruik te maken van een spannende vlakverdeling. De frisse kleuren maken het geheel nog ruimtelijker.

Kleine ruimtes zijn snel vuil. Daarom is de keus gemaakt om een zware kwaliteit latex te gebruiken. Voor dit project gebruikte ik de Sigmapearl Clean. Een afschrobbare kwaliteit die ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. Hierbij kun je een reinigingsmiddel bestellen waardoor het zwaarste vuil ook verwijdert kan worden. Zo kan de kleine jongen aan tafel zijn handjes aan de muur afvegen zonder dat daar iemand van overstuur raakt. 😉 Vrolijk, praktisch en duurzame wandschildering door Titou. Ben je geïnspireerd en wil je zelf aan de slag? De volgende kleurnummers zijn gebruikt…

Natural colour system 2nd edition van Sigma:

  • Blauw S 1510-B50G
  • Roze S 1510-R20B
  • Wit S 0500-N
  • Creme Ral 9001

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *