Kleuren van 2018, Titou adviseert

Professioneel schilder- en decoratiewerk en kleur- en interieuradvies

Kleuren van 2018, Titou adviseert

1 april 2018 Titou schilder decorateur kleur- en interieurdviseur 0

In 2018 schilderen we met vrolijke retro tinten. Niets is te gek, oranje, geel en groen, geel en blauw. Dit jaar zit jouw favoriete kleur er altijd bij. En kun je niet kiezen dan kies je gewoon niet en schilder je elke ruimte een andere kleur.

trends 2018 

Bij het verwerken van deze pittige kleuren moet je rekening houden met de wittint die je naast de kleuren gaat gebruiken. Wanneer je voor de veel gebruikte Ral 9001 en Ral 9010 gaat kan het wit groen of roze uitvallen. In dit huis heb ik gekozen voor de kleur 9016. Dit is een hele frisse witte tint die wit is en in het slechtste geval wat grijs kan uitvallen. Controleer elke ruimte met een kleurstaal want de kleur kan overal anders uitvallen. Let op, wanneer je het houtwerk en de muren in dezelfde kleur hebt geschilderd trekken nuanceverschillen doorgaans vanzelf weg.

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze woning heb ik gewerkt met de kleur Retro Vibe (geel) van Flexa en de Ralkleur 6016 (groen). Het houtwerk en de wanden zijn de kleur 9016 (wit).

Durf je echt te gaan voor kleur denk dan aan de “Liquid design”vloeren van Eurocol.

Dit is een natuurlijke vloerafwerking toepasbaar in elke ruimte. Het is een unieke gietvloer die zich onderscheid van de Epoxy en Pu vloer vanwege zijn natuurlijk en herwinbare grondstoffen. De vloer bestaat uit kerkdeeltjes in lijnolie en geeft een zachte en warme uitstraling. Het is een product dat na een aantal jaren kan worden vervangen of opnieuw kan worden gelakt.

Heb jij nou wilde plannen om je woning weer helemaal trendy en hot in te richten maar weet je niet precies hoe je jouw lievelingskleuren kunt matchen? Neem dan contact op met Martine van Titou voor een kleuradvies.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *